Siirry sisältöön

Trevaco Oy ja Scanoffice Solar Oy yhteistyö

Trevaco Oy ja Scanoffice Solar Oy ilmoittavat uuden yhteistyön aloittamisesta

 

Mikä merkitsee merkittävää askelta eteenpäin molempien yritysten sähköautonlatausliiketoiminnassa. Tämä strateginen liitto tulee olemaan voimavara sähköautonlatauspalvelujen markkinoilla, tarjoten kattavia ratkaisuja niin yksityisille sähköautoilijoille omakotitaloissa ja asunto-osakeyhtiöissä kuin myös yritysten lataustarpeisiin työntekijöille ja asiakkaille.

Trevaco-Logo

”Tämä yhteistyö Scanoffice Solarin kanssa on merkittävä virstanpylväs Trevacolle.
Olemme iloisia, että voimme yhdistää osaamisemme Scanoffice kanssa, joka on jo tunnettu korkealaatuisista lämpöpumpputuotteistaan ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Laajentamalla tarjontaansa sähköautonlatauslaitteiden maahantuontiin, Scanoffice Solar takaa laitteiden korkean toimivuuden ja luotettavuuden.
Yhteistyömme avulla asiakkaat saavat hyötyä molempien yritysten asiantuntemuksesta suunnittelusta toteutukseen, tarjoten loppukäyttäjille merkittäviä etuja,”

Toteaa Trevaco Oy:n toimitusjohtaja Tero Salo.

”Olemme erittäin innostuneita aloittamaan yhteistyön Trevacon kanssa, jonka laaja kokemus sähköautonlatausjärjestelmien toimittajana tuo lisäarvoa molempien yritysten tarjontaan. Yhteistyömme ansiosta voimme suunnitella ja toteuttaa entistä laajempia ja monipuolisempia latausratkaisuja.”
Scanoffice Solarin myyntipäällikkö Jani Puossu kommentoi yhteistyötä.

 

Tämän yhteistyön myötä Trevaco Oy ja Scanoffice Solar Oy asemoituvat vahvasti kasvavilla sähköautonlatausmarkkinoilla, tarjoten asiakkaille luotettavia ja kestäviä latausratkaisuja.

Lisätietoja

Tero Salo
Toimitusjohtaja

tero.salo@trevaco.fi
+358 45 187 6265

Jani Poussu
Myyntipäällikkö
Sähköautojen latauslaitteet

jani.poussu@scanoffice.fi
+358 40 728 6411

 

Scanoffice pähkinänkuoressa

  • vuonna 1984 perustettu kotimainen perheyritys
  • osa Scanoffice Groupia, joka toimii Pohjoismaiden alueella
  • luottoluokitus AAA
  • Suomen Kylmäliikkeiden Liiton, Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen, Suomen Lähienergialiiton, Suomen Aurinkoenergiayhdistyksen sekä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistyksen jäsenyritys
  • noin 100 alan ammattilaista
  • liikevaihto (Scanoffice Group) yli 150 miljoonaa euroa.