Siirry sisältöön

Jälleenmyyntisopimus Parking Energy Oy:n kanssa allekirjoitettu

Trevaco Oy solmii merkittävän jälleenmyyntisopimuksen Parking Energy Oy:n kanssa

Helsinki, 22. huhtikuuta 2024 – Trevaco Oy ilmoittaa ylpeänä solmineensa jälleenmyyntisopimuksen Parkin Energy Oy:n kanssa. Tämä sopimus antaa Trevaco Oy:lle oikeudet myydä ja edustaa Parkin Energyn sähköauton lataustuotteita Suomessa.

Parkin Energyn ainutlaatuinen pikaliitinjärjestelmä on sähköauton latausalalla edistyksellinen ratkaisu, joka mahdollistaa latauslaitteiden nopean ja kustannustehokkaan asennuksen sekä helpon ylläpidon. Järjestelmä on suunniteltu siten, että siihen voidaan liittää eri tehoisia ja jopa eri valmistajien latauslaitteita. Tämä monipuolisuus mahdollistaa eri käyttäjätarpeiden mukaisten ratkaisujen tarjoamisen, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niin yksityisille kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

Parking Energyn latausjärjestelmä on suunniteltu skaalautuvaksi asiakkaan tarpeiden mukaisesti liikenteen sähköistyessä. Parking Energyn innovatiivinen pikaliitinratkaisu mahdollistaa vaivattoman ja nopean latauspisteiden lisäämisen latausvalmiuteen. Pikaliittimeen voi valita useita laitteita lämmitysrasiasta markkinoiden edistyksellisimpään AC-latausasemaan. Parking Energyn uusi T2Max-latauslaite on Suomessa ja Suomen oloihin kehitetty tulevaisuusvarma ja luotettava latauslaite, markkinoiden uusimmalla teknologialla.

Trevaco-Logo

Trevaco Oy:n toimitusjohtaja, Tero Salo , kertoo innostuksestaan uudesta kumppanuudesta: “Parkin Energyn innovatiivinen teknologia yhdistettynä meidän vahvaan markkina-asemaamme luo pohjan merkittävälle kasvulle sähköauton lataussektorilla. Odotamme innolla, että pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin monipuolisempia ja tehokkaampia latausratkaisuja.”

Parkin Energy Oy:n Chief Revenue Officer, Kari Levänen, lisää: “Trevaco Oy:n laaja jakeluverkosto ja syvällinen tuntemus Suomen markkinoista tekevät heistä ihanteellisen kumppanin. Yhdessä voimme nopeuttaa sähköautoilun tulevaisuutta Suomessa.”

Tämä kumppanuus edustaa molempien osapuolten sitoutumista kestävään kehitykseen ja innovaatioihin, jotka muokkaavat sähköautojen latausinfrastruktuurin tulevaisuutta Suomessa.

 

Lisätietoja

Trevaco Oy

Tero Salo
Toimitusjohtaja

tero.salo@trevaco.fi
+358 45 187 6265

Parking Energy Oy

Kari Levänen
Chief Revenue Officer

kari.levanen@parkingenergy.com
+358 40 578 4011

 

Trevaco Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut sähköauton latausratkaisujen suunnitteluun, konsultointiin, myyntiin ja asennukseen. Yritys tunnetaan asiantuntevasta ja asiakaskeskeisestä lähestymistavastaan.

Parkin Energy Oy on sähköauton lataustuotteiden valmistaja, joka keskittyy kestäviin ja käyttäjäystävällisiin latausratkaisuihin. Yhtiön missiona on edistää sähköautoilun leviämistä tarjoamalla korkealaatuisia, innovatiivisia tuotteita.